ΟΕΦ ΣΤΕΡΝΑ | ΣΤii
37
page-template-default,page,page-id-37,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Δραστηριοτητα ΣΤii
Δημοσιογραφικη αποστολη στις εγκαταστασεις της ΟΕΦ ΑΣ Στερνας

Πενταμελής δημοσιογραφική ομάδα από την Αθήνα υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέρνας. 
Πρόκειται για έμπειρους συντάκτες που καλύπτουν το αγροτικό και αγροδιατροφικό ρεπορτάζ σε Μέσα εθνικής εμβέλειας οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην περιοχή την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Στη δημοσιογραφική αποστολή συμμετείχαν οι:

– Γωγώ Κατσέλη / Ελεύθερος Τύπος: διαπιστευμένη συντάκτης ΥΠΑΑΤ & υπεύθυνη αγροτικού ένθετου

– Λιλή Καρακώστα / AGRENDA, agronews.gr

– Χριστίνα Καραβοκύρη / Ύπαιθρος Χώρα

– Σπήλιος Kαταφυγιώτης / ΑΓΡΟBUSINESS

Οι συμμετέχοντες συντάκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στέρνας, καθώς και την παραγωγική διαδικασία, τις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε μια αρχική ενημερωτική συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας όπου ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Αδαμόπουλος και τα στελέχη της ΟΕΦ παρουσίασαν τη λειτουργία, τα προϊόντα και τις προοπτικές της ΟΕΦ και των μελών της. Παράλληλα αναφέρθηκαν και στις εξαγωγές ελαιολάδου που πραγματοποιεί ο Συνεταιρισμός στην Ελβετία και τη Γερμανία.
Επιπλέον, προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα και να διαπιστώσουν από κοντά τις διαδικασίες που καθιστούν μοναδικό το ελαιόλαδο της περιοχής, οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΟΕΦ , στα γραφεία, στο χώρο των δεκαμενών  και στο σύγχρονο τυποποιητήριο όπου πραγματοποιήθηκε και γευσιγνωσία ελαιολάδου.